5 bøger der hitter hos anmelderne lige nu

1200x628_v2_5-anmelderhits

Her er samlet 5 aktuelle bøger, der alle skrev sig ind i hjerterne hos avisernes anmeldere.

1: Den frivillige af Jack Fairweather

Bogen “Den frivillige” bør blive moralsk pligtlæsning, selv om den efterfølgende vil hjemsøge enhver læser

“75 år efter Anden Verdenskrigs afslutning vedbliver den med at åbenbare nye historier – lige dele grufulde og livsbekræftende – samt sætte ansigt på ukendte helte.”

“Polsk skæbnefortælling udforsker menneskehedens grænser i Holocaust-dødsriget.”

★★★★★★ – Jyllands-Posten

2: FRANZ STANGL af Anders Otte Stensager

“Grundig og kritisk forskning af højeste kaliber”, skriver Berlingske om holocaustarkæologen Anders Otte Stensagers værk om naziforbryderen, lejrkommandanten og familiefaderen Franz Stangl: “Det er en dybtgående bog, hvor nyt materiale er gravet frem om manden, som fangerne kaldte Den hvide død.”
★★★★★★ – Berlingske

“Bog om Franz Stangl, som var kommandant i udryddelseslejren Treblinka, men ikke følte sig ansvarlig for mordene på 900.000 jøder, byder på rystende, men fremragende udført holocaustarkæologi”
♥️♥️♥️♥️♥️ – Politiken

3: Døren af Magda Szabo

“Efter sidste side sad jeg helt ubevægelig, som forstenet. (…) Oplevelsen var overvældende, for ikke at sige overmægtig. (…) Når fortællingen om de to kvinders forhold rammer så hårdt, er det formentlig, fordi dette – at krydse den hårfine grænse mellem godhed og forræderi, sådan som det sker i romanen – slet ikke er så sjælden, som man kunne ønske sig.”
Jyllands-Posten

“Klog, bevægende, skræmmende – den fortjener at blive en bestseller”
– The Telegraph

“Det er helt ubegribeligt, at dette mesterværk har været stort set ukendt så længe … Denne roman har hjemsøgt mig og ændret den måde, jeg opfatter mit eget liv på”
– The New York Times Book Review

4: Det Danmark du kender af Peder Frederik Jensen

”Ualmindelig klog og sprogligt nuanceret”
★★★★★ – Fyens Stiftstidende

”Peder Frederik Jensen rejser på intet mindre end mesterlig vis ubehagelige men yderst relevante spørgsmål med sin nye roman”
★★★★★★ – kulturmagasinet Fine Spind

”Ubehageligt underholdende … en ordentlig lussing af en samtidsdiagnose”
Dagbladet Information

“Vellykket portræt af en landsdel på røven”
Politiken

5: Underjordiske timer af Delphine de Vigan

”Det var ikke længere en hverdagsroman om to fyrreårige mennesker, hvis veje flygtigt krydser hinandens i Paris’ metro, jeg sad med i hænderne. Det var snarere, som om jeg så på et bilsammenstød i slowmotion. For det, jeg læste i Underjordiske timer, var udeklareret horror. (…) Henrivende uhyggelig prosa.”
Dagbladet Information

“Hvis man har læst Delphine de Vigans to suveræne romaner om hendes mors selvmord – ’Alt må vige for natten’ og ’Baseret på en sand historie’ – så er her en sidste og afgørende brik i det psykologiske og eksistentielle mysterium, som morens død udgør. Gribende, intelligent, foruroligende og konstant spændende”.
Politiken

“Oh, but the French do loneliness and desperation classily (…) elegantly constructed, sympathetic, compelling, enjoyable.”
The Guardian

Flere anmelderroste bøger:

Det hele handler ikke om dig af Niels Overgaard

“En overordentlig vellykket selvhjælpsbog … med befriende originale budskaber (…) Rådene er praktiske, uprætentiøse og letforståelige.”
Berlingske

“Siden jeg læste Svend Brinkmanns første bog, har jeg været skeptisk overfor sammenvævningen mellem filosofi og forretning. Men det har været nogle meget positive timer i selskab med forfatteren Niels Overgaard. (…) Velskreven … autentisk … stærk (…) Den bedste ledelsesbog, jeg har læst i 2020″
Børsen

 

Bag LYSET af Nicolaj Vorre

“Spændende som en thriller og oplysende som en lærebog”

“Dette er en voldsomt spændende bog om en aktuel erhvervsskandale, der for nylig kulminerede med en ubetinget fængselsdom på syv år i Højesteret. Kun Stein Bagger og Britta Nielsen har i nyere tid fået lige så hårde domme for lignende kriminalitet.”

– Jyllands-Posten

Du kunne også være interesseret i...

1win зеркало официального сайта – последние рабочие ссылки, с которых можно получить доступ к популярному онлайн-казино сегодня

Содержимое Информация о 1win Какие услуги предоставляет сайт 1вин? Адрес и лицензия 1win 1. Использование поисковых систем 2. Социальные сети и коммуникационные платформы Зеркала сайта

Læs mere →

Få læseinspiration i din indbakke

I vores nyhedsbrev får du masser af inspiration til din næste store læseoplevelse. Fortæl os, hvad du er interesseret i – så sender vi det helt rigtige indhold til dig. Du kan selvfølgelig altid afmelde nyhedsbrevet igen.