Bestsellere du husker

"Alt må vige for natten" af Delphine de Vigan

Den franske bestseller Alt må vige for natten er Delphine de Vigans romanportræt af sin mor, en ung hustru og uortodoks småbarnsmor, der kæmper med et manisk sind og et stigende alkoholmisbrug.

Den gribende fortælling om moren er samtidig Delphine de Vigans mesterlige afdækning og bearbejdning, på godt og ondt, af en epoke, som ethvert barn af halvfjerdserne vil kunne genkende.

"En mand der hedder Ove" af Fredrik Backman

Ove er 59. Han kører Saab, inspicerer naboernes affaldssortering, flytter dårligt parkerede cykler. Folk kalder ham en bitter gammel mand, Ove er for helvede ikke bitter, bare fordi han ikke smiler dagen lang!

Under huden på den rigide regelrytter findes en historie – og en sorg. Og den novemberdag, hvor persiske Parvaneh parallelparkerer oven i Oves postkasse, begynder et nyt kapitel.

"Der bor Hollywoodstjerner på vejen" af Maria Gerhardt

Du ved, at efter maj kommer juni. Først er engen fuld af påskeliljer, og når magnoliaen afblomstrer, kommer klematissen, og efter syrener kommer roser, og efter roserne kommer svampene, og efter svampene kommer frugterne, og imellem æbler og anemoner må man rejse.

Der bor Hollywoodstjerner på vejen er en kærlighedshistorie, der spænder over to årtier. Det er en fortælling om at vente på én kvinde i 15 år, få hende og kort efter blive ramt af en altopædende sygdom.

"Kære Zoe Ukhona" af Pelle Hvenegaard

Kære Zoe Ukhona er Pelle Hvenegaards ærlige, komiske, sørgelige og hjertevarme fortælling om de seks år i fertilitets- og adoptionshelvede, som Pelle og hans kone måtte igennem, før de kunne åbne døren til lejligheden på Christianshavn med lille Zoe Ukhona på armen.

Det er en fortælling om partnerskab og om at tackle livet, når det ikke går den vej, man havde planlagt.

"Godnathistorier for rebelske piger" af Elena Favilli og Francesca Cavallo

100 fortællinger om 100 exceptionelle kvinder fra hele verden, der har drømt stort og har bidraget til at gøre verden til et bedre sted.

Mød Kleopatra, Astrid Lindgren, Coco Chanel, Aung San Suu Kyi, Malala, Marie Curie og mange flere enestående kvinder med exceptionelle liv.

"En helt normal familie" af Mattias Edvardsson

En mand i 30’erne bliver fundet knivdræbt på en legeplads i Lund. Mistanken falder på 19-årige Stella, som et vidne har set. Men hvorfor skulle Stella – en helt almindelig svensk teenagepige – slå en tilfældig forretningsmand ihjel?

Stellas far er præst, og hendes mor forsvarsadvokat, og mens mistænkeliggørelsen og fordømmelsen vokser, kæmper de for deres datter.

Seneste nyt

بعد انتحار شاب بسبب لعبة مراهنات إلكترونية بالساحل الألعاب الإلكترونية تواصل حصد الضحايا من الأطفال والشباب مطالب تشريعية بعقوبة استخدامها والطب النفسى يؤكد خطورة تسببها للضغط النفسى الإفتاء: حرام شرعا اليوم الساب

بعد انتحار شاب بسبب لعبة مراهنات إلكترونية بالساحل الألعاب الإلكترونية تواصل حصد الضحايا من الأطفال والشباب مطالب تشريعية بعقوبة استخدامها والطب النفسى يؤكد خطورة تسببها

Læs mere →