BOX af Läckberg og Fexeus: Første bind i en nervepirrende trilogi om en efterforsker og en mentalist

krimi läckberg fexeus box

For at stoppe vanviddet må de først lære at forstå det.

Da en kvinde findes død i en kasse gennemboret af sværd, står politiet tilbage med en række spørgsmål: Er der tale om et tryllenummer, der er gået galt, eller er det et ekstremt brutalt mord?


Mina Dabiri er efterforsker ved Stockholms Politi og beder Vincent Walder, kendis-mentalist og ekspert i kropssprog og magi, om hjælp. De forbinder mordet til en tidligere sag og indser, at de jager en hensynsløs seriemorder, der må stoppes, inden der kommer flere ofre.


Men Minas og Vincents kantede personligheder komplicerer sagen, og derudover bærer de begge på mørke hemmeligheder. Deres fortid er tilsyneladende forbundet med det, der sker, og samtidig øges presset for at komme et skridt foran morderen.


For at stoppe vanviddet må de først lære at forstå det.


Camilla Läckberg er en af Europas mest læste forfattere, og hendes bøger har solgt mere end 28 millioner eksemplarer i næsten 60 lande.


Henrik Fexeus er en prisbelønnet mentalist. Hans bøger har solgt tæt på en million eksemplarer. I 2018 blev han udråbt til en af verdens førende eksperter i kropssprog. Hvis du ikke kender begrebet mentalist, så kender du måske den danske tv-vært Jan Hellesøe? Hans kunnen er i familie med Henrik Fexeus’. 


BOX er første bind i en nervepirrende trilogi.

Du kunne også være interesseret i...