Bridgerton-bøgerne på dansk: Se rækkefølgen her

Storytalk-allebøger copy

Hvor mange bøger er der i bogserien om familien Bridgerton og hvilken bog er den første?


Alle otte bøger i Bridgerton-serien er ude på dansk. Hver bog fortæller en af de otte Bridgerton-børns historie. 


Se rækkefølgen på bøgerne her:

Bridgerton #1: Den ugifte hertug af Julia Quinn

Bind 1 i bogserien om de otte søskende i familien Bridgerton i 1800-tallets London, handler om familiens ældste datter, Daphne, og hendes møde med den utilnærmelige hertug, Simon Bassett.

 

Julia Quinns første bog i serien var udgangspunkt for sæson 1 af Netflix-serien Bridgerton.

 

Bogen Den ugifte hertug udkom på dansk 2. april 2020. Den udkom første gang på engelsk i 2000 med titlen The Duke And I.

Bridgerton #2: En uventet forelskelse af Julia Quinn

Bind 2 i bogserien om de otte velhavende Bridgerton-søskende handler om familiens ældste søn, Anthony, og hans forlovelse med den unge Edwina (og fascination af hendes iltre søster, Kate).

 

Julia Quinns anden bog i serien er udgangspunkt for sæson 2 af Netflix-serien Bridgerton, der får premiere i 2022.

 

Bogen En uventet forelskelse udkom på dansk 17. juni 2020. Den udkom første gang på engelsk i 2000 under titlen The Viscount Who Loved Me.

Bridgerton #3: En fortryllende hemmelighed af Julia Quinn

Bind 3 i serien om flokken af  Bridgerton-søskende fra 1800-tallets London stiller skarpt på næstældste bror, Benedict, og hans jagt på sandheden om Sophie, som han dansede en enkelt, fortryllet dans med, inden hun forsvandt. 

 

Bogen En fortryllende hemmelighed udkom på dansk 28. august 2020. 

 

Den første version af bogen udkom på engelsk i 2001 med titeln An Offer From A Gentleman.

Bridgerton #4: En uundgåelig længsel af Julia Quinn

For fans af Netflix-serien Bridgerton er bind 4 i bogserien bag fjernsynshittet nok en særdeles spændende sag.

 

Her kommer vi nemlig tæt på nabofamiliens datter, Penelope Featherington, hendes hemmeligheder og hendes forelskelse i Colin Bridgerton.

 

Bogen En uundgåelig længsel udkom på dansk 1. december 2020. Bogen udkom første gang på engelsk i 2002 med titlen Romancing Mr. Bridgerton.

Bridgerton #5: Et uforglemmeligt frieri af Julia Quinn

Bridgerton_5_Et uforglemmeligt frieri-Julia Quinn

Hovedpersonen i bind 5 i Julia Quinns bogserie om sladder og intriger i det bedre, londonske borgerskab i 1800-tallet, er en stor fanfavorit. Den ambitiøse og eventyrlystne Eloise Bridgerton vil mere med livet end blot at være nogens hustru.

 

Det ved Sir Phillip dog ikke. Han tror den ugifte Eloise er særdeles klar på ægteskab, da han frier til hende pr. brev uden nogensinde at have mødt hende.

 

Frieriet går ikke helt som antaget.

 

Bogen Et uforglemmeligt frieri udkom på dansk 26. februar 2021. Den engelske førsteudgave udkom i 2003 og hed To Sir Phillip With Love.

Bridgerton #6: En uimodståelig fristelse af Julia Quinn

I bind 6 i Bridgerton-serien møder vi Michael Stirling, Londons mest berygtede ungkarl, som aldrig har haft problemer med at få opmærksomhed fra det modsatte køn – men altid har været omhyggelig med ikke at binde sig.

 

Det forandrer sig i samme øjeblik, han møder Francesca Bridgerton og for første gang nogensinde forelsker sig.

 

Men Francescas hjerte tilhører en anden …

 

Bogen En uimodståelig fristelse udkom på dansk 26. august 2021. Bogen udkom første gang på engelsk i 2004 med titlen When He Was Wicked.

Bridgerton #7: Et fængslende kys af Julia Quinn

I bind 7 af Julia Quinns bogserie om de otte Bridgerton-søskende fra det bedre borgerskab i 1800-tallets London, får lillesøster Hyacinth mulighed for at hjælpe den unge Gareth, der er i knibe.

 

Hun kan nemlig italiensk. Det sprog, som en gammel dagbog, der både holder nøglen til Gareths fremtid og sandheden om gammel familiehemmelighed, er skrevet på.Gareths skæbne er således i den både begavede og fandenivoldske Hyacinths hænder. I mere end én forstand.

 

Bogen Et fængslende kys udkom på dansk 4. november 2021. Bogen hedder på engelsk It’s In His Kiss og udkom for første gang i 2005. 

Bridgerton #8. Et afgørende øjeblik af Julia Quinn

I ottende og sidste bind i bogserien om de otte Bridgerton-søskende er yngste bror Gregory havnet i vanskeligheder.

 

Han har kilet sig ind mellem Hermione og hendes forlovede for selv at stå ved Hermiones side. Det har han gjort med hjælp fra Hermiones veninde, Lucinda, der også skal giftes.

 

Så hvad stiller Gregory og Lucinda op, da det går op for dem, at de to er faldet for hinanden undervejs?

 

Et afgørende øjeblik udkom på dansk 3. februar 2022. Den udkom for første gang på engelsk i 2006 og hedder On The Way To The Wedding.

Du kunne også være interesseret i...