Find dem hos Mofibo: Her er 7 af de bedste krimi-lydbøger lige nu

Gode naboer_efterårsferie

Elsker du historier med action, spænding og mordgåder?

Så læs med her, hvor vi anbefaler 7 af de bedste krimi-lydbøger, du kan finde hos Mofibo lige nu.

1.

Vinger af sølv af Camilla Läckberg

Camilla Läckberg er tilbage med et spændingsfyldt drama om svigt, hævn og søsterskab.

Netop som Faye tror, alt er godt igen, er hendes tilværelse endnu en gang i fare. Hun har skabt sig et nyt liv i udlandet, eksmanden, Jack, sidder i fængsel, og hendes virksomhed, Revenge, er i kraftig vækst. Men da Revenge står foran en storstilet lancering i USA, dukker en alvorlig trussel mod virksomheden op, og Faye er tvunget til at rejse hjem til Stockholm. Med hjælp fra en håndplukket gruppe af kvinder må hun kæmpe for at redde Revenge – og for at redde sig selv og dem, hun elsker.

Lydbogen varer 7 timer og 16 minutter. Den er indlæst af Githa Lehrmann.

2.

Mytomanen af Sofie Sarenbrant

Efter et orienteringsløb findes en ung dreng død i Ålstensskoven. Liget er ilde tilredt, og hans mobiltelefon og penge er væk. Mistanken rettes mod en ungdomsbande, som har berøvet og truet jævnaldrende med kniv i Bromma. Kriminalinspektør Emma Sköld må løse sagen, inden morderen slår til igen, men hun har en snigende fornemmelse af, at noget ikke stemmer. Og hvad er det drengens venner og familie skjuler?

Mytomanen er den ottende selvstændige bog i den populære serie om den frygtløse kriminalinspektør Emma Sköld.

Lydbogen varer 9 timer og 45 minutter. Den er indlæst af Karin Rørbech.

3.

Louise af Mikaela Bley

MORDER ELLER OFFER? Den kontroversielle justitsminister Louise Bohman vågner en morgen op til beskeden om, at hendes pressesekretær er fundet død. Hvad man først antog var selvmord, ser senere ud til at være mord, og meget tyder på, at justitsministeren selv er indblandet. På TV4 får kriminalreporter Ellen Tamm til opgave at lave en dokumentar om justitsministeren. Jo mere hun graver i Louise Bohmans fortid, desto mere bliver hun mindet om sin egen families mørke hemmeligheder. 

Louise er en spændingsfyldt kriminalroman om sandhed, svigt og bitre familiehemmeligheder. Bogen er tredje fritstående bind i serien om den egenrådige kriminalreporter Ellen Tamm.

Lydbogen varer 8 timer og 41 minutter. Den er indlæst af Camilla Qvistgaard Dyssel.

4.

Knust af Anne Mette Kirk

En regnfuld nat forlader fire unge mennesker en gymnasiefest i en stjålet bil og brager ind i et træ. Føreren, den 19-årige Jonathan, mister livet i ulykken. De tre andre passagerer Tanja, Phillip og Nikoline overlever. Medierne, politiet og Jonathans forældre køber historien om, at han var fuld og kørte for hurtigt.

Men Mathilde, Jonathans søster, begynder at kigge nærmere på ulykken. Den eneste, der deler Mathildes tvivl, er den nyuddannede politibetjent Marc, som var den første på ulykkesstedet. Tænk, hvis alle andre tager fejl. Hvad nu hvis Jonathans død slet ikke var en ulykke?

Lydbogen varer 7 timer og 1 minut. Den er indlæst af Cecilie Fabricius.

5.

Gode naboer af Mattias Edvardsson

Storbyparret Micke og Bianca flytter med deres to børn til et idyllisk villakvarter uden for Lund, som tilsyneladende opfylder alle deres drømme om et roligt forstadsliv. Her kender alle hinanden, og man kan bevæge sig frit og sikkert gennem byen. Men efterhånden som de lærer deres naboer at kende, kommer en følelse af ubehag krybende. Hvad er den smukke eksmodel Jacquelines forhistorie? Og er det egentlig passende, at hendes 13-årige søn Fabian vil være venner med deres seksårige søn?

Da Bianca bliver påkørt ude foran deres hus, virkelig det umiddelbart som en ulykke. Men mens Bianca kæmper for sit liv på hospitalet, bliver både Micke og politiet i tvivl. Er der mon en anden og mere dyster forklaring?

Gode naboer er en psykologisk spændingsroman om den hårfine grænse mellem rigtig og forkert og om faren ved at komme alt for tæt på sine naboer.

Lydbogen varer 9 timer og 57 minutter. Den er indlæst af Sara Qvist, Michael Slebsager og Jonas Kriegbaum.

6.

Skoven af Nele Neuhaus

Midt om natten går en campingvogn op i flammer i skoven nær Ruppertshain. I de udbrændte rester finder man et lig. Politibetjentene Oliver von Bodenstein og Pia Kirchoff fra kriminalafdelingen i Hofheim efterforsker først dødsfaldet som en brandstiftelse, men det står inden længe klart, at der er tale om mord. Kort efter myrdes en dødeligt syg ældre kvinde. Bodenstein er rystet – han har kendt kvinden siden sin barndom. 

Efterforskningen trækker tråde tilbage til sommeren 1972, hvor Bodensteins bedste ven Artur forsvandt sporløst. Det er et barndomstraume, han aldrig er kommet sig over – og for indbyggerne i Ruppertshain en gammel historie, man ikke skal rode op i. 

Der er mange timers underholdning i denne bog – lydbogen er hele 20 timer og 36 minutter lang. Den er indlæst af Torben Sekov.

7.

Stormvarsel af Maria Adolfsson

En mand findes død ved juletid på Doggerlands nordligste ø. Kriminalinspektør Karen Eiken Hornby kaster sig hovedkulds ud i opklaringsarbejdet, lettet over at slippe for at fejre jul i familiens skød. Da endnu et mord finder sted, peger sporene på et lokalt whiskydestilleri. Karen er dog mest bekymret for, om nogle slægtninge med et noget lemfældigt forhold til loven er indblandet i sagen – og endnu en gang må hun gå balancegang mellem sit privatliv og rollen som kriminalinspektør.

Stormvarsel er andet bind i Maria Adolfssons spændingsfyldte krimiserie om Karen Eiken Hornby og den stormomsuste fiktive øgruppe Doggerland i Nordsøen mellem Danmark og Storbritannien.

Lydbogen varer 11 timer og 43 minutter. Den er indlæst af Tammi Øst.

Du kunne også være interesseret i...

1Win – официальный сайт букмекера, где вы можете делать ставки на спорт и получать увлекательную игровую атмосферу

Содержимое Регистрация и вход в 1Win Разработка инновационных решений Удовлетворение потребностей клиентов Как зарегистрироваться в букмекерской конторе 1win: Пошаговая инструкция Обзор рынка ставок на спорт

Læs mere →

Få læseinspiration i din indbakke

I vores nyhedsbrev får du masser af inspiration til din næste store læseoplevelse. Fortæl os, hvad du er interesseret i – så sender vi det helt rigtige indhold til dig. Du kan selvfølgelig altid afmelde nyhedsbrevet igen.