Krimiforfatter i en coronatid: Her finder Inger på sit gys og sin gru

Inger Wolf er krimiforfatter, og hun har et særligt sted, hun går hen for at finde inspiration. Klik på play-ikonet og tag med “Pyromanen”-forfatteren en tur rundt i landskabet syd for Aarhus.

Find Inger Wolfs bøger her

SOrger af Inger Wolf – "Pyromanen" #1

I en lille landsby vest for Herning, hvor der aldrig sker noget spændende, brænder ned til grunden. En dreng er omkommet derinde, spærret inde i et skab. Samtidig forsvinder en dreng, og journalister strømmer til den lille by.

Brandefterforsker Klara Larsen og hendes makker gennemgår gerningsstedet og forfølger sporene fra den grusomme forbrydelse, der forgrener sig vidt og bredt i den lille by.

GIFTEN af Inger Wolf – "Pyromanen" #2

I den nordnorske by Tromsø er et hotel brændt ned til grunden. Så godt som alle gæster og hele personalet er omkommet, og lokalsamfundet er i chok.

Den anerkendte danske brandefterforsker Klara Larsen rejser op for at assistere de overbebyrdede norske kolleger, men hun er knap ankommet til polarbyen, før sagen tager en uventet drejning.

Det viser sig, at gerningsmanden ikke er en pyroman, men en klimafanatiker, som nu har fået nok og forlanger et opgør med den globale klimadagsorden.

Hævnen af Inger Wolf – "Pyromanen" #3

“Hævnen” er det 3. bind i Inger Wolfs nervepirrende krimiserie Pyromanen, hvor brandefterforsker Klara Larsenns traumer fra fortiden vækkes til live igen på uhyggelig vis.

Den lille svenske by Lycksele chokeres, da to personer på voldsom vis bliver myrdet, og en blot tiårig pige meldes forsvundet. Sporene afslører forbindelser til en bortførelsessag fra 30 år siden – som har forbindelser til Klara Larsen selv.

Du kunne også være interesseret i...