Lone Theils fortæller: 7 facts om Signe Brask

1200x628_signe-brask

Forfatter Lone Theils tager os med til sin egen fødeegn – Nordvestjylland – i krimiserien Hjemvendt. Serien begynder med Savnet og følges op af den nye Undergravet.

 

Her følger vi efterforskeren Signe Brask. En sag fører hende til surferparadiset Klitmøller. Præstens frue er forsvundet, og Signe skal ikke grave længe, før hun forstår, at der ulmer en barsk konflikt mellem lokale fiskere og surfere.

 

Læs 7 facts om Lone Theils hovedperson Signe Brask.

Lone Theils: Undergravet

Signe Brask har det svært med sin nye chef. For at ydmyge hende har han sendt hende til Klitmøller, hvor hun skal vikariere som patruljebetjent. 

 

Men der går ikke længe, inden Signe står med en ny sag. Præstens unge, smukke kone er sporløst forsvundet. Snart viser det sig, at der under overfladen ulmer en voldsomreligionskrig i det lille samfund af fiskere og surfere. 

 

Opklaringsarbejdet med den lokale betjent Dennis er tungt. Samtidig bliver Signekonfronteret med sin egen fortid på en måde, der ændrer hendes liv for altid.

 

Undergravet er andet bind i serien om Signe Brask.

Lone Theils: Savnet

Savnet er første del af Lone Theils nye krimiserie Hjemvendt, som er en serie fyldt med stille og dyster, vestjysk uhygge. Som ung og nyuddannet bliver politiassistent Signe Brask sat på en sag om en pige, der er forsvundet sporløst under en juletur med familien til Hjerl Hede. Trods ihærdig eftersøgning bliver pigen ikke fundet.

 

Familien er hårdt ramt af tragedien, og Signe Brask bliver som den eneste i politiet ved med at følge op på sagen. Det er også hende, der bliver kontaktet, da der ti år senere dukker en pige op på politistationen i København. Pigen påstår, at hun er den forsvundne Mille. Hvor har hun været i de ti år? Pigen nægter at sige noget, og da Signe begynder at gå sagen efter i sømmene, opdager hun, at der er flere ting, der ikke stemmer. 

 

Og mens hun arbejder på sagen, rammes familien i Holstebro af en ny tragedie. Savnet foregår i Nordvestjylland, hvor Lone Theils er født og opvokset. 

 

“Så spændende, at jeg ikke havde lyst til at lægge den fra mig”

-Sidses bogreol

Du kunne også være interesseret i...