Vild med Lucinda Riley og De Syv Søstre? Overvej disse 3 bøger

thought-catalog-SqAcgMAWIaM-unsplash

Hvis du er kæmpefan af Lucinda Rileys univers, for eksempel det fra De Syv Søstre-serien, så er her 3 bøger, du kan fordrive ventetiden på nyt fra Lucinda Riley med. Her er der også masser af mystik, stærke kvindeportrætter og slægtsgåder, hvis løsninger skal findes i fortiden.

1. Søstrene fra Toscana af Lori Nelson Spielman

For mere end to hundrede år siden i Italien kastede den bitre pige Filomena Fontana en forbandelse over sin smukke søster, som hun ikke kunne fordrage.
Lige siden har ingen af Fontana-familiens andenfødte døtre fundet varig kærlighed …
Emilia Fontana er glad og tilfreds med sit liv i Brooklyn og sikker på, at hendes singlestatus blot er en tilfældighed. Men hendes kærlighedshungrende kusine Lucy tror fuldt ud på den gamle familieoverlevering.
De to kvinder rejser til Italien med deres gamle tante – som hævder, at hun vil møde sit livs kærlighed i Ravello og bryde forbandelsen. Og blandt Toscanas grønne, bakkede landskab blomstrer romancer … men også gamle familiehemmeligheder dukker op til overfladen.
Og de kan vise sig at skade Fontana-slægten langt mere end den gamle forbandelse.

Søstrene fra Toscana er skrevet af amerikanske Lori Nelson Spielman, der også er forfatter til blandt andre I morgen kommer en ny himmel og Den søde tilgivelse.

2. Den røde adressebog af Sofia Lundberg

Doris har haft sin adressebog siden 1928.

I den lille bog bærer hun minderne om alle de mennesker, hun har mødt gennem livet. Nu er hun 98 og bor alene i en lejlighed i Stockholm.

De fleste af navnene i adressebogen er efterhånden streget over, døde, og hendes eneste kontakt til omverdenen er hjemmehjælperens besøg og samtalerne med niecen Jenny, som bor på den anden side af Atlanten.

En dag begynder Doris at skrive sine erindringer ned til Jenny ud fra navnene i adressebogen, og en fascinerende fortælling om et langt og farverigt liv tager form.

En fortælling om familie og venskaber, eventyr, glæder og sorger … og om den store kærlighed, hun aldrig har glemt.

En rigtig godbid for fans af Lucinda Riley!

Den røde adressebog er skrevet af svenske Sofia Lundberg. Hun har også skrevet Et spørgsmålstegn er et halvt hjerte.

3. Tirsdagsbrevene af Hélène Grémillon

Paris, 1975: Da Camilles mor dør, finder hun et besynderligt brev mellem kondolencebrevene.

Først tror hun, det er endt der ved en fejltagelse, men hver tirsdag modtager hun et nyt brev fra samme ukendte afsender.

Hver især indeholder de et nyt lag af en kærlighedshistorie, der tager sin begyndelse kort før Anden Verdenskrig.

*

Den unge, lidt sky Annie kommer fra beskedne kår, men drømmer om at blive maler.

Den lidt ældre og velhavende Madame M. ønsker sig brændende et barn. Mellem de to unge kvinder opstår et venskab, og en dag stiller Madame M. Annie et forslag, der får vidtrækkende konsekvenser for dem begge.

*

Camille begynder at stykke fortællingens dele sammen, og de afslører en tragisk hemmelighed, der griber fatalt ind i Camilles eget liv.

Du kunne også være interesseret i...

Få læseinspiration i din indbakke

I vores nyhedsbrev får du masser af inspiration til din næste store læseoplevelse. Fortæl os, hvad du er interesseret i – så sender vi det helt rigtige indhold til dig. Du kan selvfølgelig altid afmelde nyhedsbrevet igen.