Overblik: 12 gode forfattere, du kan møde på Krimimessen

Storytalk_Krimimesse

Navne som Kirk, Staun, Melander, Sarenbrant, Edvardsson og mange, mange flere krimiforfattere står klar til at møde læserne, når Krimimessen 2021 afholdes 9.-10. oktober.

Her er nogle af dem.

1. Mød Anne Mette Kirk

Anne Mette Kirk er forfatter til spændingsromanerne Knust og Låst – og snart en tredje bog i serien om betjent Marc Abildgaard. 

Find billetter og program på
>> krimimessen.dk

2. Mød Sofie Sarenbrant

Sofie Sarenbrant, der i 2019 blev kåret som Årets Krimiforfatter i Sverige, er forfatteren til serien om Emma Sköld. Første bog i serien hedder Hvil i fred; seneste bog – nummer 9 – hedder Englevagt.

3. Mød Mattias Edvardsson

Mattias Edvardsson skriver i genren domestic noir og er forfatter til Lund-suiten. Den består af En helt normal familie, Gode naboer og – til november 2021 – En familietragedie.

Mattias Edvardsson-forfatterportræt

Find billetter og program på
>> krimimessen.dk

4. Mød Lone Theils

Lone Theils er forfatter til en lang række krimier, ikke mindst serien Hjemvendt, der består af bøgerne Savnet og Undergravet. Bøgernes handlinger udspiller sig i Vestjylland, hvor Theils selv er vokset op, og centrerer sig omkring betjenten Signe Brask.

5+6. Mød Lotte Hammer og Søren Hammer

Lotte og Søren Hammer er ikke et hvilket som helst skrivemakkerpar – de er nemlig også bror og søster ved siden af forfattergerningen. Sammen har de skrevet senest krimien Snesmil.

7. Mød Jakob Melander

Jakob Melander har skrevet krimierne om Lars Winkler og Askehave-trilogien, og senest har han kickstartet en ny serie med Jeg er Sarons rose.

Find billetter og program på
>> krimimessen.dk

8. Mød Anders Lomholt

Anders Lomholt er til daglig tv-journalist, og så har skrevet den dokumentaristiske bog Livstid om Danmarks længst siddende fange, Naum Conevski.

9. Mød Eva Maria Fredensborg

Eva Maria Fredensborg er forfatter til trilogien Akademiet, der består af Den tavse røver, Drengen der forsvandt og Hyrden.

10. Mød Susanne Staun

Susanne Staun har skrevet serien om profileringseksperten dr. Fanny Fiske, en serie, der netop er blevet beriget med bogen De terminale kvinders klub.

11. Mød Walther Rebernik

Walther Rebernik er forfatter til bøgerne Jæger og Offerder følger veninderne Lene Jespersen, politikommissær, og Hannah Bengtsson, specialkonsulent, som de bliver hvirvlet ind i forbrydelser.

12. Mød Lotte Petri

Lotte Petri er forfatter til arctic noir-serien Blodengel, der består af bøgerne Tandsamleren og Åndemaneren. Seriens hovedperson er drabsefterforsker Sofie Engell.

Find billetter og program på
>> krimimessen.dk

Du kunne også være interesseret i...