Rækkefølge: Bad Boy-serien af BB Easton

badboylist

Romantik og erotik er nøgleordene i BB Eastons filterløse serie, baseret på hendes egne oplevelser.

Bad boy-serien er et spin-off af hendes prisvindende roman “44 kapitler om 4 mænd”, der ligger til grunds for den populære Netflix-serie SEX/LIFE.

1.

SKIN af BB Easton

I 1997 er Ronald “Knight” McKnight den ondeste, mest misforståede dreng på Peach State High School … Knight hader alle bortset fra BB. BB derimod kan lide alle bortset fra Knight. Hun er faktisk ved at dø af skræk over ham. Det eneste, hun drømmer om, er at gifte sig med kongen af Peach State Highs punkscene, Lance Hightower og få en masse babyer.

 

Knight er meget bedre til at opnå det, han vil, end BB er, og da han først kom ind under huden på hende, er hendes liv forandret for altid.

 

SKIN er første bog i serien om de fire mænd, der har været en del af BB’s liv.

2.

SPEED af BB Easton

BB går fuldkommen i opløsning, da Knight tager afsted for at blive marinesoldat. Da han skrider, beder han hende om at ”finde en bedre kæreste”, men det gør hun ikke. 

 

I stedet finder hun Harley. 

 

Harley James er en sjov, flirtende, tatoveret mekaniker, hvis ansigt er lige så engleagtigt, som hans hemmeligheder er syndige. Han er uden tvivl den hotteste Mustang-ejer syd for Rio Grande. Han vækker BB til live igen. Får hende til at grine. Men kan han lære hende at elske igen?

 

Måske. Men det bliver over Knights lig.

 

SPEED er anden bog i serien om de fire mænd, der har været en del af BB’s liv.

3.

STAR af BB Easton

I 1999 møder BB Easton sin prins Charming. Han er den høje, tatoverede og afskyeligt lækre bassist i et lovende rockband. Men endnu vigtigere tilhører han hende. Hun ved det fra det øjeblik, han sender hende sit generte og uimodståelige smil.

 

Hansel ”Hans” Oppenheimer bærer sit hjerte uden på tøjet, når han skriver sangtekster om BB. I modsætning til de fyre, hun tidligere har datet, overdænger Hans hende med ømhed og viser hende den slags altopslugende kærlighed, hun kun troede eksisterede i eventyr.

 

Men som i ethvert eventyr er vejen mod den lykkelige slutning fuld af udfordringer, og da hun mindst venter det … deler vejen sig.

 

STAR er tredje bog i serien om de fire mænd, der har været en del af BBs liv. 

4.

SUIT af BB Easton

BBs type er efterhånden blevet et velkendt fænomen. De går ikke med slips!

 Tværtimod må de hellere ligne nogle, der deler øretæver ud til slipsedrenge.

 

 

Af samme grund er hun nødt til at friendzone Ken Easton. Han er tidligere fodboldstjerne, lugter af nyvasket tøj i stedet for gamle smøger og har flere slips i skabet end tatoveringer på knoerne.

 

 

Men jo bedre hun lærer sin lækre studiebuddy at kende, desto flere spørgsmål optager hende. Hvorfor går han ikke på dates? Hvorfor forsøger han at undgå al fysisk kontakt? BBs indre psykolog bliver besat af at trænge ind i Kens hjerne, mens hendes forkælede jeg bliver besat af at finde vej til hans hjerte.

 

 

SUIT er fjerde og sidste bog i serien om de fire mænd, der har været en del af BBs liv. 

Du kunne også være interesseret i...