Test-dig-selv: Hvilken af Lone Theils’ karakterer er du?

Test, Lone Theils, Savnet, Undergravet

Lone Theils er aktuel med Undergravet – bind 2 i krimiserien Hjemvendt om politiefterforskeren Signe Brask fra Vestjylland.

 

I Undergravet er Signe blevet sendt til Klitmøller for at vikariere som patruljebetjent. Hun føler sig degraderet, men får mulighed for at vise sit værd, da byens præstefrue forsvinder. Langsomt bliver det tydeligt, at det lille samfund hærges af en krig på tro mellem fiskere og surfere. 

 

Lone Theils er af Danmarks bedste krimiforfattere lige nu. Her kan du finde ud af hvilken af hendes stærke, sære karakterer, du deler personlighed med.

 

Tag testen her:

Anmelderne om: savnet

“Lone Theils yderst raffineret udfolder en barsk og kvalmende historie. Med Signe Brask ved roret har hun også fat i en hovedperson, man glæder sig til at få uddybet i kommende bind.” 

– Fyens Stiftstidende

 

““Hjemvendt – savnet” er en ægte pageturner: uhyre spændende og lige det helt rigtige Krimigys til sommerferien.”
– Kriminørd

 

Savnet er virkelig krimi når det er bedst. Der er en masse spænding, uhygge, psykologisk spil og overraskende plottwists.”
– Sidses bogreol 

 

“Jeg var vild med bogen! Plottet er godt skruet sammen, tempoet er højt, og selvom det er barsk læsning, bliver det aldrig blodigt og voldsomt, som det ellers er tendensen i krimigenren i øjeblikket.”

-Bogblogger

LONE THEILS:UNDERGRAVET

Undergravet er bind 2 i Lone Theils’ krimiserie Hjemvendt om politiefterforskeren Signe Brask, som bliver involveret i en drabelig religionskrig i Klitmøller, mens hun efterforsker sagen om det lille lokalsamfunds præsts forsvundne hustru.

 

Undergravet er endnu en blændende krimi i serien om Signe Brask, hvor Lone Theils på fængende vis udfolder et lokalsamfunds mørkeste hemmeligheder.

Du kunne også være interesseret i...